Blod, svett, tårar och skratt

Nu är jag hemma och mellanlandar några dagar innan det bär av igen. Det är en del resande den här våren, vilket jag tycker är jätteroligt. Veckan här hemma ska optimeras med träning, plugg och häng med familj och vänner innan jag på fredag, direkt efter ett seminarium, åker till Kalmar för att på lördag tävla serieomgång 3 med Mossebergs damlag. Wiiiiii, det ska bli så roligt!
Veckan i Madrid har varit otroligt rolig, bra, tung och lärorik. Det har på riktigt varit en hel del blod, svett, tårar och skratt under den här veckan. Jag har fightats på med fler lyft än vad jag har kört på länge, vilket har inneburit både mentala och fysiska toppar och dalar. Jag har ju haft problem med min handled ganska länge men den har de två-tre senaste veckorna känts enormt mycket bättre. Men handleden har ju gjort att jag inte har kunnat rycka och överstöta på några månader så nu när jag har börjat lyfta igen så går det lite upp och ner, framförallt när det gäller känslan och tajmingen. En del träningspass den här veckan har gått så jävla bra tycker jag. Jag har verkligen ”hittat” en hel del saker i min lyftning, saker som gör att lyften blir så ofantligt lätta och bra. Den känslan är så nice. Jag har dock även haft jättejobbiga pass där jag kämpat och jobbat på med vissa saker men jag kommer inte alls hela vägen fram. Det är så enormt frustrerande att veta att jag kan, veta hur jag ska göra, veta hur det ska kännas men att jag ändå inte kan få till det. Åh vad jag vill så otroligt mycket ibland! Vill få till det, vill hitta rätt, vill kunna! En del träningspass har gjort mig galet frustrerad medan andra har gjort mig mycket mer självsäker. Men jag tror att känslan och ”det rätta” kommer komma mer och mer nu när jag kan träna tyngdlyftning ordentligt igen. De flesta människorna tror nog att jag alltid är väldigt glad, positiv och skrattar konstant men så är det tyvärr (!!) inte. Även jag kan bli förbannad, arg, ledsen och besviken, vilket är något som Jim och Patricia faktiskt har fått uppleva det här lägret. Just nu är jag jätteglad men är dock lite småbitter över att min resväska inte kom med flighten men den kommer förhoppningsvis hemlevererad redan imorgon. 🙂

 

  
  
  
   

 

Annons

1 tanke på “Blod, svett, tårar och skratt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s