Nya skor

Idag körde jag för första gången i mina nya bebisar, alltså mina nya lyftarskor. Dom invigdes på Fysiken Kaserntorget där det var alldeles lagom mycket folk och första grejen jag körde var den fruktade övningen knäböj fram. Just knäböj fram och jag har väl inte riktigt varit bästa vänner de senaste och nu när mina ben tydligen har gått i ide så var jag inställd på att det skulle bli ett riktigt tufft pass att ta sig igenom. Kanske var det bra så att jag verkligen fick ladda mentalt för detta pass och intala mig att jag skulle klara det. Jag körde treor upp till 117,5, det gick men det var lite småtrögt. Så nöjd att jag tog mig igenom det! Jag körde även ryckdrag från position 2, typ min sämsta position. Efteråt åkte jag till Viscus och Simba fixade lite massage på mina ben, så sjukt välbehövligt! 🌟

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s