DNAmic och Svenska Spel

Jag var och hämtade ut två paket på posten idag. Det ena var från Skins med deras nya tights DNAmic som jag hade beställt. Dom känns verkligen supernice! Det andra paketet innehöll en telefon och en selfiestick från Svenska Spel eftersom jag, tillsammans med Triss och Jim, ska ”äga” Svenska Spels Instragramkonto mellan den 9-13 mars. Det innebär alltså att vi kommer att lägga upp bilder och filmer på Svenska Spels konto under den här perioden så att fler ska få vara med och se hur det är att vara tyngdlyftare. Vad gör vi? Hur tränar vi? Hur ser det ut när två personer som går på diet ser coachen köpa ett rejält paket glass? Under den här tiden kommer vi att vara på träningsläger i Madrid och träna tillsammans med spanska landslaget. Det ska verkligen bli så roligt och jag är sjukt taggad inför detta! 😀

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s