Var är trycket?

Det är en vecka kvar innan det är dags för nästa träningsläger vilket även innebär att veckan som kommer är fullspäckad och jag har en hel del plugg som måste göras innan vi åker. Dagen idag består av träning, matlagning, plugg, träning. Förmiddagspasset var dock otroligt segt, mina ben har tydligen gått i ide eller något för dom är så sjukt sega och kraftlösa just nu. Det är svårt att få något som helst tryck i lyften. Var har trycket och kraften tagit vägen? Förhoppningsvis släpper det snart.

Just nu är kosten en ganska stor del i vardagsplaneringen. I ”vanliga fall” brukar jag ha någorlunda koll på vad jag stoppar i mig men jag brukar inte vara supernoga. Att äta lunch ute, ta en fika, äta glass och choklad när jag känner för och köpa en ostfralla till mellanmål om jag ute på språng är sådant som jag brukar göra. Men eftersom det nu är lite mer än 6 veckor kvar till EM har jag börjat ”dieta” (om man nu ens kan kalla det jag gör för diet…) vilket innebär mer planering. Egentligen kanske jag alltid borde planera kosten så här bra som jag gör nu även om det inte alltid behöver vara lika strikt som nu. Nu är det ”ren” mat, något mindre mängd än vad jag brukar äta, alla produkter med låg fetthalt, mindre såser och självklart har allt onödigt försvunnit, det vill säga att produkter som choklad, fika, godis och glass inte finns hemma längre. Jag har drygt 3 kg att gå ner, vilket troligtvis inte ska vara några svårigheter.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s