Omgång 3 i Kalmar

Den 19 mars kommer damernas elitserielag att åka till Kalmar för att tävla serieomgång 3 tillsammans med Upsala TK och Kalmar AK. Det ska bli så himla roligt! Det är lite extra roligt att tävla den här gången dels eftersom jag inte varit med de två första omgångarna, dels eftersom det blir som ett litet ”genrep” inför EM som avgörs 3 veckor senare och dels eftersom en del av min släkt bor där. Jag kommer i alla fall förhoppningsvis att vara med denna omgång (om inget sjukt oväntat skulle hända).
Så här ser ställningen ut efter två omgångar. För att ta sig till lag-SM måste man vara topp 4.

Skärmavbild 2016-02-26 kl. 10.18.27

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s