Nytt PB

Just nu, eller det har i och för sig varit ett tag, så har skins.se en hel del rabatt på vissa saker. Så jag tänkte att jag passar på att beställa ett par nya eftersom jag verkligen gillar mina andra par. Den här gången testad jag ett par A200 Thermal, dom är typ dubbelt så tjocka som dom ”vanliga” A200 och alltså varmare. Tanken är väl kanske att man ska ha dom när man tränar ute men jag tycker att det är ganska skönt att träna i lite tjockare tights ibland också för att få lite extra värme. Så idag körde jag mitt första pass i dom och ja, dom gjorde ganska bra ifrån sig. Pers i styrkevändning, 100 kg! Det är lite av en magisk gräns. 🙂
Utöver nya tights så hämtade jag även ut ett annat paket som min syster hade beställt till mig, så himla söt är hon. Enligt Emelie är det ”den bästa handkrämen man någonsin kan tänka sig, du kommer inte kunna använda någon annan efter den här”. Så jag ska testa och se om den verkligen är så bra, även för tyngdlyftarhänder, som hon säger.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s