Inspirerad

Efter att ha spenderat en heldag på tävling och sett att lyftare gjort grymma resultat runt omkring i landet så kände mig riktigt taggad inför dagens träning. Jag har kommit in en ganska bra träningsperiod rent motivationsmässigt. Motivationen är faktiskt inte alltid på topp året runt varenda träningspass och det är alltid lite tuffare just i de perioderna (även om man kanske kan tro att det är så). Lite svårare och tuffare att motivera sig själv och det är då det är extra viktigt med bra träningskompisar, bra folk runtomkring sig och bra tränare. Men just nu är träningen verkligen så mycket enklare, jag är motiverad inför varje träningspass och längtar både till träningspassen och specifika övningar på ett pass.
Men till dagens träning. Jag hade ”gå på dagens topp” i vändningar idag. Min tanke var: mysigt! Jag hade 120 kg i huvudet så inställd på tunga lyft var jag i alla fall. Jag körde upp till 115 kg, två ettor blev det där. Det är det tyngsta jag gjort på träning. Det känns väldigt bra att göra lite tyngre vändningar även på träning, få lite självförtroende och lite mindre respekt för vikten. Jag la faktiskt även på 120 efteråt också men fegade ur lite. Men bra att känna på det.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s