En bra dag

Idag var en bra träningsdag, en lycklig träningsdag. Jag kunde rycka (dock endast 55 kg, men det är ändå så sjukt underbart!) utan smärta i handleden och utan att det känns som om det kommer bli värre efteråt. Detta gjorde såklart att jag kände mig så otroligt lycklig och glad och jag kunde inte riktigt sluta le under passet. Om jag ganska ofta har sprudlande energi i vanliga fall så var det nog extremt idag. Jag hade nog världens bredaste leende där ett tag och kände mig så sjukt lycklig. Jag har lärt mig lite att ta vara på de bra stunderna för det känns som om det alltid, förr eller senare, inte flyter på sådär bra längre. Jag tycker själv att jag har haft lite otur eller oflyt med skador i min idrottskarriär. Det beror säkert till viss del på mig själv, att jag kanske inte lyssnat på kroppen och kört på, att jag slarvat med saker jag kanske borde lägga tid på. Fast lite otur tycker jag också att jag har haft. Det har varit en hel del saker som gjort att jag vid ett flertal tillfällen och perioder har fått anpassa träningen ganska mycket men det har ju gått ganska bra ändå. Så jag hoppas så otroligt mycket att handleden fortsätter åt rätt håll, att den blir bra snart och att jag får hålla mig relativt skadefri ett tag framöver nu.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s