Mossebergs AK

Borta är alltid bra men hemma är inte så dumt det heller måste jag säga. Efter att ha haft en helt ledig lördag var jag idag återigen tillbaka på klubben för att träna. En helt ledig lördag var så sjukt länge sedan jag hade men shit vad skönt det faktiskt var att inte behöva tänka på att vara någonstans, behöva fixa någonting eller så.
Det var mysigt att träna på klubben igen men det är verkligen en kontrast till hur det såg ut där vi var och tränade i Polen. Där hade man ett helt eget lyftarflak med egna vikter och en egen stång, det var högt i tak, mycket space och bara allmänt stort och mycket av allt. Mossebergs AK är väl typ känt för att vara pyttelitet och slitet så det är verkligen raka motsatsen. Men det har liksom sin charm det också och jag gillar det. 🙂
Träningspasset bestod av vändningar, stötmark, stötdrag från bockar och stötstart. I vändningarna försökte jag att verkligen jobba på att inte ta i med varenda muskel jag har och hitta tajmingen bättre. Vara stark och snabb där det behövs helt enkelt.
Idag är det ju även alla hjärtans dag så jag vill ge extra mycket kärlek till min familj, mina vänner, alla lyftare och alla ni andra som finns där. Kärlek kan man aldrig få för mycket av så puss på er. ❤️❤️


Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s