Landslagsläger på Bosön

Nu är jag hemma i Göteborg igen men redan på lördag morgon åker jag iväg på nästa läger. Jag tycker landslagslägret på Bosön verkligen har varit jättebra och jag hade lätt kunnat stanna en vecka till och träna och hänga med gänget som var där. Det har blivit en bra grupp och det känns som om alla känner sig mer och mer bekväma och avslappnade med varandra. Tack för en grym vecka alla ni mysiga lyftare!
Trots att jag har en hand som strular så har träningen gått bra för min del, eller det som jag har kunnat köra i alla fall. Jag gjorde bland annat en tre på 135 kg och en två på 140 kg i knäböj, ryckte 35 kg utan att det gjorde superont (vilket nog var det mysigaste av allt), en jäkla massa vändningar, drag och såklart lite mer böj. Jag får helt enkelt se till att köra det jag kan köra och göra det så sjukt bra.

   
    
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s