Snart läger igen 

Det är redan torsdag och jag har alltså bara en dag kvar hemma innan det är dags att åka iväg igen. Kanske dags att börja packa igen också… Snart. Eller jag tar nog det imorgon 😊

 Träningen den här veckan har gått ganska bra. Kroppen känns lite trött men efter en vilodag så är jag nog igång ordentligt igen. Idag körde jag ryckdrag från bockar och det kändes så jäkla bra, jag ville bara sätta mig under stången. 😊Träningen har som sagt gått ganska bra i veckan trots att det är mycket som inte alls varit på topp runtomkring. Det har varit så skönt att komma upp till klubben den här veckan och bara vara där, träna och hänga med alla lyftare. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s