Idrottsgalan 2016, fantastiskt! 

Idrottsgalan, så fantastiskt roligt och häftigt att få vara med och uppleva den tillsammans med alla underbara idrottare. Jag vill gå igen! 😊 Alla vi som fått elitidrottsstipendiet satt tillsammans på två långbord typ i mitten, alltså helt perfekta platser. Maten var supergod, sällskapet var det bästa, dansgolvet var jättekul, att få vara i en miljö tillsammans med så många elitidrottare var fantastisk och ja, allt var helt enkelt jävligt fantastiskt! 

   
    
         
 I söndags kom jag till Bosön för att vara med på ett läger för alla som fått RF:s och Svenska spels elitidrottsstipendie. Och självklart för att gå på Idrottsgalan. Jag har träffat så sjukt många underbara människor som kommer från alla tänkbara sporter, allt från voltige till minigolf till beachvolleyboll till skytte. Supernice! Idag avslutades det lilla lägret här på Bosön och det var lite sorgligt att säga hej då till alla redan. Men istället för att åka hem till Göteborg så stannar jag lvar på Bosön och fortsätter träningsläger med landslaget istället. Wiiiii! 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s