Första landslagslägret 2016

Hela helgen har spenderats på Bosön tillsammans med topplyftarna i Sverige. Jag tycker att det har varit ett riktigt roligt och bra läger på så många sätt. Många deltagare, härliga människor och bara allmänt grymt. Det är ett bra gäng och det känns som om alla trivs tillsammans och har roligt. Även fokus, inställningen, stämningen och allt som rör träningen har varit grymt bra. Alla vill detta så mycket och det märks verkligen. Även om alla är inne i sin träning, fokuserade och vill få ut så mycket som möjligt av varje pass så hejar och peppar alla på varandra. Är det någon som har det lite tungt ett pass så tycker jag att alla andra hjälper personen med extra stöttning. Mycket bra toppgrupp helt enkelt!
Min träning har både gått jättebra samtidigt som jag varit sjukt besviken på grund av min hand. Nu när man är iväg och tränar med alla duktiga lyftare, ser dom göra tunga ryck och stötar vill jag så gärna också kunna köra det. Besvikelsen blir så enorm när jag inser att det inte alls går i dagsläget, det är mest jobbigt för psyket att inte kunna träna ordentligt som man vill. Men allt annat har varit superbra och det känns tipptopp. 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s