Rankinglista 2015

Det är inte konstigt att jag, Carita och Triss har fått ungefär samma placering på både EM och VM. Sett till poäng är vi så jäkla nära varandra vilket är sjukt roligt. År 2015 är slut och den står överst på rankinglistan är Carita, enda tjejen över 280 poäng dessutom. Jag blev nummer och tätt efter mig står Triss. Och jag vet att vi alla kan bli ännu bättre och har så mycket mer att ge än vad de där siffrorna visar.
Utöver toppen måste jag säga att listan ser riktigt vass ut. 2015 var det 34 tjejer som gjorde över 200 poäng, jämfört med 2014 då det var 22 stycken. Det var 278 tjejer som genomförde en tävling 2015. Motsvarande siffra 2014 var 201. Jag kan bara säga en sak, tjejerna är riktigt på gång och det är så himla roligt!
Hela rankinglistan hittar ni här.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s