Min viktigaste bok

Nytt år och alltså en ny träningsdagbok. Den absolut viktigaste och bästa boken jag har. Hur skulle jag klara mig utan den? Det är ändå lite old school att köra på papper och penna men det är så smidigt, enkelt och mysigt. Jag har faktiskt kvar mina böcker, den första är från 2010. Det är lite roligt att bläddra i den idag för man inser att det har hänt ganska mycket på många plan. Antalet träningspass, mängden träning, antalet missade träningspass (ja, jag hade en period när jag tydligen missade ganska många pass av olika anledningar som jag inte rikigt vet varför, undra om det kunde vara typ 50 på ett år…) och såklart vikterna jag tränar på. Något som jag tror att jag ska börja göra lite mer framöver är at kommentera mina pass lite mer. Tidigare har jag gjort det ibland men jag ska nog försöka göra det lite oftare. 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s