Bra start på 2016

2016 kan bli otroligt häftigt år och det kommer framförallt bli ett himla roligt år på många sätt och vis. Det hände så mycket under 2015, både för idrottaren Angelica och privatpersonen Angelica. Jag hade rejäla toppar på båda planen med bland annat stöt på dubbel kroppsvikt och en kandidatexamen som några höjdpunkter. Men jag har även haft en del dalar med misslyckanden, motgångar och perioder där saker och händelser gjort att jag varit nere och allt har känts tungt. Precis så som livet är helt enkelt.
2015 började med massa tårar och känslor och fortsatte med andra tårar och känslor. Det har varit många händelser som påverkat mig, många underbara personer som varit viktiga och självklart mycket svett och många timmars träning som lagts ner.
Så nu känns det sjukt bra att ha kickat igång 2016 på ett alldeles utmärkt vis. Jag körde hela vändningar för första gången sedan VM. Jag har kört en hel del styrkvändningar och hängande vändningar från olika positioner men idag var det alltså helt vanliga vändningar från golvet. I like! Jag körde upp till 110 kg, vilket jag faktiskt tror är någon form av träningspers. Jag tror faktiskt inte att jag har kört på tyngre än så på träningen innan och det är ju riktigt nice. Min tumme/hand strular fortfarande men jag har lyckats hitta en tejpning som hjälper till lite grann. Jag provade överstöt för första gången sedan VM idag också men bara lite ”lättare”, 90 kg. Jag känner att jag på grund av handen är väldigt försiktig och inte riktigt vågar trycka på ordentligt med högerarmen. Även om det smärtar lite när man kör (dock inte hela tiden utan det beror lite på hur jag fångar stången) så var det ändå otroligt roligt att stöta igen. 🙂 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s