Julträning

Julen har varit fantastisk och har spenderats med familjen både i Kungsbacka och hemma i Göteborg. Det har varit massa god mat, ännu mer god choklad och faktiskt något mindre träning. Julafton var en helt ledig dag men på juldagen var vi ett gäng som åkte och tränade på Fysiken crossfit. Så jäkla roligt! Alltså jag älskar verkligen att träna på ställen där jag inte är speciellt ofta och jag älskar ännu mer när det finns massa roliga saker man kan göra som vi inte har på klubben, typ så som ringar, rep och mycket space. Känner mig lite som ett barn på en lekplats 😂

   
 Idag skulle jag gå upp till dagens topp i knäböj bak. Det var en superkonstig känsla under hela passet, alls vikter kändes liksom likadana. Och då var det inte så att allt kändes superlätt. Men från 125 kg upp till 140 kg var alla böj nog ungefär lika. Eftersom jag gjort 145 kg innan slängde jag på 146 kg på stången och lyckades klara det men det var tungt, på ett väldigt konstigt sätt. Men ett pers är alltid ett pers oavsett hur lätt eller tungt, hur bra eller dåligt ett lyft är 😊👌🏻

   
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s