Dagen före julafton

Jag har kommit på ett ställe där jag alltid är sjukt avslappnad. Där jag slappnar av i hela kroppen och även i huvudet. Jag somnar eller är på väg att somna nästan varje gång, vilket i och för sig inte alltid är speciellt bra eftersom jag börjar rycka då. Detta ställe är när jag gör en magnetröntgen. Sjukt märkligt eftersom det dels är ett ganska högt konstant dunkande ljud från maskinen och dels för att det är ett trångt utrymme. Men tydligen kan jag somna där. 

Från en sak till en annan. Jag har sjuk träningsvärk i rumpan från gårdagens pass. Jag vet i och för sig inte om det är från själva träningen (knäböj, hängande stötdrag och mark) eller om det är feån uppvärmningen som bestod av en hel del utfallsvarianter med hantlar. Idag körde jag hängande sittvändningar. Det var första gången sedan VM jag körde sitt så det var lite otajmat men kul! 

   
 Jag har ju även ett sitta-på-huk-projekt. Triss tyckte ju stt vi skulle klara av att sitta på huk med rak rygg och armarna ovanför huvudet (som ett ryck) innan jul. Det misslyckades jag ju totalt med så jag får fortsätta köra på. Lägger upp två bilder där man ändå kan se lite skillnad på de här 2,5 veckorna. De mörkare bilderna är äldst. 

   
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s