Stark av julbord?

Min träning just nu fokuserar ganska mycket på att bli starkare i ben och rygg. Det är mycket knäböj, igår körde jag 4×4 på 123 kg. Jag tror faktiskt inte jag kört fyror på den vikten tidigare. Det var tungtlätt och nästa gång kan jag nog lägga på lite till, om jag får för Staffan vill säga 😊🙈 I lördags hade vi ett julbord med klubben hemma hos Knut. Jag, Therese, Knut, Rebecka och Ulrika samlades redan klockan 10 för att handla allt. Sedan höll vi på och lagade mat och fixade med allt hela dagen och på kvällen dök alla andra mossebergare upp. En rikigt lyckas kväll med massa mat och ännu mer efterrätt. Kanske var det tack vare all mat som jag ändå var ganska stark på söndagspasset?   
    
 
Idag försökte jag mig däremot på att köra hängande styrkevändningar från position 4 (typ strax under knät). Det är så svårt!! Har ju förresten använt mina tights från Skins ett tag nu och jag är verkligen supernöjd med dom. Dom sitter så bra, är riktigt sköna och det är sådär ”lagom” mycket kompression (kanske i och för sig beror på vilken storlek man har men för min del tycker jag det).     

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s