Tung träning 

Jag saknar tyngdlyftningen lite grann. Just ryck och stöt och alla tusen olika varianter man kan köra av dom. En stor del av min träning de två senaste veckorna har bestått av drag, knäböj, mark och allmänfys. Ganska tung träning, ganska stor volym. Kroppen är en aning trött, framförallt ryggen och benen. Eller ah, jag är trött fast pigg ändå på något vis. Jag har det fortfarande lite jobbigt med min ena hand så därför har ganska många övningar pausats. Jag känner dock att jag börjar sakna lyftningen som bara den. Det är gött att ”bara” köra de här tunga övningarna och inte tänka supermycket hela tiden men nu vill jag tänka och nöta lyften också. Så kom igen nu stupid hand och bli bra igen! 

Idag var jag och Rebecka förbi Annika och Richard och hälsade på deras lille kille Filip, som blev hela 14 dagar gammal idag. Alltså jag dör så söt! Hur kan man sluta titta på honom liksom? Man vill ju bara gosa och titta på honom hela tiden. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s