Det är svårt att sitta

Jag la upp en film på Instagram för några dagar sedan där jag försöker sitta på huk. Jag har mer och mer börjat inse att jag faktiskt är helt värdelös på det. Jag har ju alltid vetat att jag är lite stel just när det gäller att sitta på huk men jag hade inte riktigt koll på att jag var så här stel och osmidig jämfört med andra. Det positiva med det hela är att jag har fått så många tips på olika saker jag kan testa att göra för att förbättra mig. Det är många som verkligen vill hjälpa till och delar med sig av sina erfarenheter och det blir jag så himla glad för. Jag uppskattar det enormt mycket och nu ska jag ge mitt huksittande ett ärligt försök till att bli bättre. Just nu förstår jag dock inte hur jag ska lyckas, det känns så långt borta och nästan omöjligt. Men som sagt, jag ska verkligen försöka.
Jag vill kunna sitta barfota på huk med ryggen rak (eller typ i alla fall) utan att armarna måste vara framåt (helst vill jag kunna sitta med dom uppåt, som i ett ryck). När jag sa det här till Triss svarade hon ”går det ens”? Så vi ska helt enkelt försöka närma oss målet, eller åtminstone inte vara oändligt långt ifrån, så får vi se om vi lyckas någon gång i framtiden.
En uppdatering om detta kommer framöver.
Just nu är jag smått bitter över att det är så fruktansvärt jobbigt att sitta på huk. 🙊
Dagens träning bestod återigen av massa tunga styrkeövningar och vändningar. Jag ”vilar” fortfarande handen från allt ovanför huvudet och hoppas verkligen att det om en vecka ska gå att träna ordentligt och ”riktig” tyngdlyftning igen.

 

  
Helgen har annars varit toppen. Igår samlades ett gäng mossebergare hemma hos Per för glögg, luciafirande, ost och massa annat gott. Vi möttes av en riktigt fin och typisk tyngdlyftarjuldörr, en sådan borde alla ha. 🙂


Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s