Mot hem

Väskan är i princip färdigpackad och jag tror till och med att den ska gå att stänga. Jag ligger just nu i trosor och keps på sängen på hotellrummet och bläddrar mellan alla tusen filmkanaler. Jag känner mig enormt uppblåst, är sugen på sallad och att springa. Japp, jag känner att jag är klar med det amerikanska ätandet för den här gången.
Imorgon påbörjar vi vår resa hem. Det ska bli skönt att komma hem, jag har ju längtat efter alla mina goa där hemma. Samtidigt tycker jag att det är enormt roligt att vara iväg, jag älskar ju att träna, tävla och jag trivs så himla bra med gänget som varit med här. Det kommer bli lite tomt att gå och lägga sig själv, äta frukost själv, dricka tusen koppar kaffe själv när man gjort allt tillsammans med fyra andra i över två veckor nu.
Jag har redan börjat längta efter att köra igång med träningen igen. Jag vill förbereda mig och vara ännu bättre inför nästa stora tävling, men först ska det bli lite vila och tid att ”laga ihop mig” helt. En grej som jag verkligen ska ta tag i är min smidighet och då framförallt höfterna, vristerna och vaderna. Jag ska göra ett ordentligt försök att bli smidigare. Jag ska testa att köra ett program på cirka 20 minuter varje dag och se om det kan ge något. Triss har kört det i några veckor och tycker att det har hjälpt henne mycket så jag ska se om även jag kan bli lite rörligare.

Angelica Roos, Mossebergs AK, klass 58, svenskt rekord totalt, 197 kilo (84+113), fyra i stöt, b-gruppen,

Foto: Deca Text & Bild ©

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s