Resan till Houston

Igår klockan 06:30 lyfte planet från Landvetter flygplats och drygt 15 timmar senare landade vi i Houston. Hela resan gick förvånansvärt smidigt. Det var korta köer genom alla säkerhetskontroller, alla bagage kom fram, allt gick så himla fort överallt och till och med den Bravojuiceförpackning som Jim glömt i ett ganska tunt ytterfack på tygväskan på det incheckade bagaget var hel och han slapp lukta juice resten av tiden här. 🙂
Jag har även ett tips till alla, ät inte ett äpple när ni ska gå igenom tullen i USA. Då får man gå igenom en extra säkerhetskontroll och blir utfrågad ungefär hundra gånger om vad man har för mat med sig och var alla andra äpplen är. De ger sig liksom inte. Men det hela avslutades med att han frågade vad mitt proteinpulver var för något och när jag sa att det var proteinpulver tyckte han inte att jag behövde det eftersom jag tydligen är så smal.
Därefter hämtade vi ut en stor hyrbil, som för övrigt är ascool och lite sådär gangsteraktigt svart med tonade rutor. Alltså i princip alla bilar här är gigantiska, alla kör sådana där megastora vans, suvar och pickups. Därefter åkte vi till lägenhetshotellet där vi ska bo den första veckan här i Houston.
Än så länge idag har vi ätit frulle, åkt runt lite i närområdet där vi bor och käkat lunch. Nu i eftermiddag ska vi åka och träna första passet och det ska bli riktigt kul. Ska bli spännande att se var vi ska träna, vilka vi ska träna med och bara känna hur kroppen känns efter gårdagens resa.

2015-11-11 17.38.33 2015-11-12 09.50.37 2015-11-12 10.50.46

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s