Dagarna i Houston

Söndag eftermiddag och vi tre tjejer ligger just nu på hotellet och försöker hitta någon film att titta på. Det finns hur många tv-kanaler helst att välja mellan så det är typ svårt att hitta. Jim är iväg och hämtar Anders på flygplatsen men de borde vara tillbaka här om en stund.

Vi tränar i ett garage mitt i ett typiskt amerikanskt bostadsområde. Ja, på riktigt så gör vi det. Det är ganska coolt men väldigt annorlunda. Igår hade jag vilodag och passade på att vandra runt en sväng i området medan de andra värmde upp. Det är lite roligt för det ser verkligen precis ut som bostadsområden gör på alla filmer. Det står minst två stora bilar parkerade utanför varje hus, de flesta har den amerikanska flaggan hissad och gräsmattorna är välskötta. Under tiden som jag gick runt och spanade in områden trodde jag att jag hade stenkoll på var jag var men vips så var jag helt plötsligt vilse. Extremt vilse. Jag gick runt ett bra tag och allt såg ju liksom likadant ut. Men som tur var så hittade jag i alla fall till slut tillbaka. Lucky! 😄


2015-11-14 18.45.47
 Idag körde vi ett träningspass mitt på dagen. Jag hade ryck och stöt upp till ungefärliga ingångsvikterna. Både kroppen och huvudet känns ok men inte alls helt hundra än. Det är som om huvudet och kroppen inte riktigt är sammankopplade och samarbetar ordentligt. Kanske tog resan lite mer på mig än vad jag trodde. Eller så är jag bara lite allmänt snurrig, som vanligt 🙂 Det positiva är att jag känner mig stark och även om det är lite otajmat i lyftningen här och där så kommer ändå ganska höga vikter upp relativt enkelt.

 

  
Allt är verkligen grymt här i Houston (eller ah, vi bor ju lite utanför själva downtown) MEN vad som är sjukt segt är att banta i det här landet. Det känns så fel. Jag vill ju liksom äta amerikanska pannkakor med extra allt, köpa en tvåliters bunke med glass och äta direkt ur, äta donuts, dricka gigantiska milkshakes, bre ett tjockt lager med jordnötssmör och sylt på min macka och så vidare. Min äta-och-dricka-lista här i USA kan göras oändlig eftersom det finns så himla mycket av allt. Som tur är går det att äta nyttig och god mat också så jag tror jag ska klara mig ett bra tag till.

2015-11-15 17.31.20

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s