Banta väskan och mig själv

Igår eftermiddag körde jag sista träningspasset tillsammans med massa härliga mossebergare. Det kommer dröja superlänge innan jag är tillbaka där igen och träffar allt folk så det känns nästan lite sorgligt. Jag kommer ju sakna dom! Tur att jag har Carita och Patricia som jag tycker om precis lika mycket som mossebergarna så det kommer bli fantastiskt bra. 😊❤️
Idag kommer jag att köra ett förmiddagspass så jag misstänker att jag kommer vara ganska ensam uppe på klubben. Därefter blir det massage och lite fix med vissa måsten innan jag åker.
Därefter återstår en av de svåraste bitarna: packningen. När det är tävling, träning, skola och ”turistande” så blir det en hel del grejer som vill följa med. Saker liksom bara hoppar ner i väskan av sig själva. Det är på riktigt typ svårare att ”banta” väskan än att banta mig själv…
Det viktigaste är ju ändå att lyftarskorna, trikån, bältet, handledslindorna, tejpen och halva medicinskåpet  (lika bra att ta med, det slår aldrig fel att man blir lite småsjuk precis innan en tävling) är med.

Jag har helt glömt bort att lägga ut startlistorna till VM. Det är galet många som är anmälda. Jag tror det är runt 40-50 stycken i varje klass på damsidan. Troligtvis kommer jag att tävla den 23/11 men det är inte klart än. Det skulle även kunna bli den 22/11 men jag hoppas på att det blir den 23.
Här hittar ni hela startlistan.

VM Texas

Annons

2 tankar på “Banta väskan och mig själv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s