Troligtvis en delikat kaka

Nu i helgen har det varit Götalands-, Svealands- och Norrlandsmästerskapen i tyngdlyftning. Det är många som har tävlat (och ska tävla) och jag har sett massor med fina resultat. Jag, Johanna och mamma har suttit hos mamma och tittat på sändningarna från Götalands. Här hittar ni resultaten för Götalands, eller åtminstone för de som tävlade igår, lördag.

Min bror fyller år när jag är iväg på VM så vi passade på att fira honom lite grann nu i helgen istället. Eftersom jag del misstänkte att han inte skulle fixa någon efterrätt (och ja, det är ju viktigt!!) och dels att jag just igår fick något extremt konstigt baksug så bakade jag en hel del. Det blev ett gäng smarriga chokladbollar med smält choklad i (så delicious) och sedan hittade jag ett recept på typ en Oreokladdkaka som såg så himla god ut att jag var tvungen att göra den. Det hade nog i och för sig varit jag själv som skulle ha uppskattat den här smarrigheten mest av alla eftersom jag är den största chokladfantasten av oss i familjen. Men eftersom det börjar närma sig tävling och jag måste vandra ner lite i vikt så bakade jag och de andra fick äta. Det är kul att fixa till andra och supersuget efter sötsaker har lagt sig en aning så det var ändå helt ok. 🙂
Jag och Emelie hade köpt en Globalkniv, en tröja och en ljuslykta till honom i present. Kommentaren jag fått från folk när jag sagt att jag och Emelie tyckte han skulle ha en ljuslykta var att ”så typiskt storasyster att ge lillebror något sådant, den kommer ändå bara hamna i garderoben”. Han blev mest glad för sin nya kniv så jo, kanske hamnade den där lyktan i garderoben när vi gått…

2015-11-07 17.35.552015-11-07 17.35.48

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s