Bästa chokladhuset

Jag är inget superstort fan av pepparkakor (konstigt nog eftersom jag i princip älskar allt som är någon form av kakor, godis, bullar eller annat gottigt). Så hur har jag inte kommit på att göra ett chokladhus istället för ett pepparkakshus?? På mitt kök finns det ett ”recept” på hur man gör. Grunden är en gäng Marabouchokladkakor, så gott!  Det verkar ju dessutom superenkelt att göra så jag måste ju faktiskt göra ett sådant här när det närmar sig jul 🙂

Chokladhus

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s