Hela tights

Nu har jag tränat i mina Skinstights ett par gånger och jag jag tycker verkligen dom känns superbra. Jag är så nöjd! Dom är sköna att ha på sig och sköna att träna i. Jag har storlek S i båda tightsen men undrar om jag faktiskt till och med skulle kunna ha XS. Jag tänker i och för sig att det kanske beror lite på hur man vill att dom ska sitta.
Än så länge är tightsen hela (det går i princip alltid hål på framsida lår på alla mina tights på grund av skivstången) och jag passar på att vara lite extra glad så länge dom är hela och fina. 🙂

Nu ska jag snart bege mig och upp träna. Det är ett lättare träningspass som är planerat och imorgon är det vilodag. Idag är det fredag och på onsdag morgon åker vi till Houston! Wiiiiiiii! De andra åker från Arlanda så jag kommer att möta upp dom i Amsterdam, längtar massor till jag får träffa dom igen. Och längtar massor till vi är på plats också.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s