RIU-student

Idag har jag varit och skrivit på en överenskommelse mellan mig och Göteborgs Universitet och jag är numer registrerad som en RIU-student (riksidrottsuniversitetsstudent). Jag har faktiskt ingen som helst aning om det här ens kommer kunna bidra till något för min del men jag tänker att nu när GU faktiskt är ett riksidrottsuniversitet så kan jag lika gärna se vad det skulle kunna innebära. Det kan ju inte vara negativt i alla fall 🙂

Jag har just nu en sjuk jävla muskelknuta vid skulderbladet som liksom gör ont konstant. Det är alltid lika jobbigt när man får det just där. Jag har dessutom varit väldigt trött hela dagen idag men lyckades ändå genomföra ett ganska bra pass i alla fall. Jag har dock en tumme (eller om det är handleden eller handen, jag vet inte) som har strulat ganska länge och det är ganska jobbigt. Det låter bara så fånigt och töntigt att ha ont där men det påverkar lyftningen mer än vad man tror. Allt som är ovanför huvudet är sjukt oskönt och det är alltid värst under uppvärmningen. Ska se om jag kanske kan ordna någon bra skena eller något som man kan ha i vardagen för att avlasta. Världens bästa Reb masserade lite grann efter träningen vid skulderbladet så jag hoppas att det kanske släpper lite till imorgon.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s