Vad vore jag utan er?

Jag måste börja med en liten kärleksförklaring till alla er som finns i min närhet, och på avstånd också för den delen. Ok, jag känner att jag kanske har skrivit hur detta några gånger innan men det kan faktiskt inte sägas för många gånger. Men jag är så genuint glad över att jag har så många otroligt fina, smarta och bra människor runt mig så jag liksom bara måste säga det till er igen. Ni är bäst!

Nu är det typ tre veckor kvar till tävling, jag längtar! Jag tyckte att det under hela våren och sommaren var ganska många tävlingar. Det var alla serieomgångar, EM, lag-SM, SM, NM. Det kändes som om jag aldrig riktigt hann längta ordentligt efter att tävla, även om det alltid är roligt när man väl ska tävla. Så jag tycker det är roligt att ha den känslan nu igen.
Dagens pass bestod av ryck position 1, styrkeryck, ryck och stöt. Ett mysigt söndagspass. Lyften börjar kännas bättre och bättre för varje vecka. Kroppen känns fortfarande lite seg och långsam ibland men det börjar ändå släppa lite det där också.Mina pinglor Ullis och Reb var på träningen idag. Vi var samlade igen, wiihooo! Reb försökte ta bra kort på mig och Ullis, vi är ju sjukt glada i alla fall 😃

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s