Den där tyngdlyftningen är bra den

Kan jag kasta datorn i väggen? Riktigt hårt. Lite så känner jag just nu. Jag är en aning frustrerad och inte alls supertaggad på att skriva på den hemtentan som vi har just nu. Varför måste jag alltid tänka och göra det så mycket mer komplicerat än vad det egentligen är? Att liksom alltid överanalysera och överarbeta allt.
Men det som är så jäkla grymt när det känns så här är att jag har en annan huvudsakliga sysselsättning att fokusera på istället. Tyngdlyftningen. Igår gick träningen faktiskt väldigt bra. Kroppen kändes pigg men huvudet var alldeles mosigt i början av passet. Men jag laddade på och var riktigt fokuserad på varje lyft och den där mosigheten försvann. Jag bommade i och för sig ganska många lyft på en och samma vikt (nu kommer jag inte gå på den vikten mer) men lyften kändes ändå bra. Och så klarade jag ju det till slut också. Positivt! Ikväll blir det ett träningspass med en massa drag och pushpressar och imorgon är det dags att förhoppningsvis få köra på lite tyngre i knäböj fram. Roligt! 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s