Knäböj i nya Skins

Varför har jag inte haft några kompressionstights innan?? Det är ju hur gött som helst ju. Igår tränade jag första gången i ett par tights från Skins, ett par A200, och jag gillar det verkligen. Dom är grymt sköna och dom passade perfekt. Verkligen tummen upp för dom.  
Jag var så laddad inför gårdagens pass för jag skulle få upp och toppa i knäböj fram. Det är alltid så himla roligt att få maxa i något även om det egentligen inte alltid är superviktigt exakt hur mycket jag tar i olika övningar. Man har ju någorlunda koll på det mesta eftersom man tränar varje dag. Men är man tävlingsmänniska är det kul oavsett, det blir en extra boost. Jag trodde att jag skulle köra upp till ungefär 135 kg men trots att jag var supersugen på att maxa var jag var inte alls på topp igår. Jag fick ”nöja” mig med 126 kg som dessutom inte var aplätt. Så typiskt att när man äntligen ska maxa så är man lite småseg 🙈

Hur härligt höstväder är det inte nu förresten?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s