Vilodag

Jag har paus idag och är en alldeles ”vanlig” människa, det vill säga att jag alltså har en hel vilodag. I förrgår var jag och Ullis och tränade på Fysiken. Jag skulle egentligen köra ett allmänfyspass men kände att jag ville träna tillsammans med någon. Det slutade istället med att vi gick på tre olika pass som alla var 30 minuter. Jag går i princip aldrig på pass så det var lite roligt att prova på lite olika grejer. Vi började med att köra något som hette Fys, vilket mest var för att få lite flås. Därefter blev det ett corepass och sedan avslutade vi med triggerstretch. Alla tre passen hölls av en som heter Frida och jäklar vad grym och peppande hon var. Stort plus till henne måste jag säga! Men det roligaste var nog ändå att både jag och Ullis fick mjölksyra i axlarna när vi tränade magen… Japp, jag konstaterade då att vi är äkta tyngdlyftare.
Nu sitter jag hemma i soffan, väntar på att Emelie ska komma hit, pluggar oavsiktligt åt någon annan (alltså jag börjar söka och läsa massa information som inte är till mig själv utan till någon annan, så stupid egentligen) och suktar efter chokladpraliner. Framförallt gör jag nog mest det sistnämnda. Hur kan man älska choklad så mycket??

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s