Knäböj

”Man märker när du pluggar Angelica. Då uppdaterar du din blogg”.

Japp, så är det nog. Den senaste tiden har jag dock varit väldigt dålig på att skriva här. Men det har liksom saknats både tid och inspiration till att skriva. Dessutom har kameran på min telefonen slutat att fungera så det blir inga enkla snabba bilder heller. Men nu sitter jag och försöker skriva lite på en inlämning som ska in imorgon och kände helt enkelt att jag ville uppdatera här istället. 🙂
På dagens träningsprogram hade jag bland annat tunga i ettor i knäböj. Som jag har längtat och tjatat om att få gå upp och testa på lite tyngre vikter! Jag har liksom aldrig någonsin maxat riktigt ordentligt i varken knäböj bak eller fram. Även om det egentligen inte spelar superstor roll, jag vet ju att jag är ganska stark, så är det ändå roligt att testa lite. Idag körde jag upp till 145 kg, sen tyckte Staffan att jag inte skulle gå högre. Det är ett pers med 10 kg och jag har aldrig testat på tyngre. Men jag tror allt att jag har ett gäng kg till. Det var inget maxmax så att säga. Men mysigt!
Nu får jag väl återgå till plugget.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s