Full fart på Bosön

I fredags åkte jag upp till Stockholm för att spendera hela helgen där tillsammans Carita, Jim, Staffan och med massa idrottare. Lördag-söndag var det nämligen dags för årets YOC. Men att åka till Stockholm på lördag och sedan hem på söndag kändes så kort så jag och Carita passade på att åka dit redan i fredags för att både hinna umgås och träna lite mer tillsammans. Det ger så mycket mer än vad man tror. Fredagspasset avverkade vi hos Stockholms AK i deras lokal ”Gruvan”. Den påminner lite om vår källarlokal här hemma i Göteborg så jag får lite hemma feeling när jag tränar där. Jag gillar det! Vi tränade tillsammans med Erik, vilket alltid lika kul! Efter träningen drog Erik och Rickard med oss till deras stammisställe, Lokes bar. Det är en restaurang som drivs av Hoa-Hoa så extra bra lyftarmat var det där.

 

Lördagen och söndagen har bara flugit iväg, men jag har haft det roligt. Det har varit fullt upp från morgon till kväll, tre träningspass (varav ett pass med fystester) på lördag och två träningspass på söndag innan hemfärden. Vi har däremellan haft föreläsningar, umgåtts och pratat med de andra idrottarna och jag tycker nog att det här var den bästa YOCen som jag har varit med på. Allt har liksom bara rullat på, allt har fungerat hur bra som helst och det har funnits massor av inspiration från alla andra toppidrottare. I år var även min hemmatränare Staffan på plats hela helgen under samtliga träningar och tester vilket jag tycker var superroligt. Han gjorde det riktigt bra och peppade både mig och Carita. Min söndagsträning gick förvånansvärt bra. Jag trodde jag skulle vara riktigt seg i benen efter löpningen dagen innan men trots att klockan bara var halv nio gick passet bra. Fick till några riktigt bra ryck, där framförallt känslan och rytmen var grym. Jag gjorde ”en Erika”, som innebär att man under lyftet lite förvånat och glatt utbrister ”DEN var bra”!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s