Chokladambassadör?

Jag har sagt det innan och jag säger det igen. JAG ÄLSKAR CHOKLAD!
Just nu sitter jag mätt och belåten efter frukosten och tittar på Nyhetsmorgon. Det är både mysigt och lyxigt att kunna ha en sådan här lugn start på morgonen ibland. Men för att återgå till choklad… Dom pratade om just choklad och chokladfestivalen på Nyhetsmorgon och har en massa olika chokladgrejer i programmet. Jag kanske borde bli typ chokladambassadör?


Nu ska jag sätta mig och försöka göra så mycket som möjligt av veckans plugg för jag vet att det kommer bli lite gjort i helgen. Imorgon åker jag till Bosön och är där på YOC (youth olympic camp) för att göra tester, träna och umgås. Ska bli så roligt att träffa Carita igen också! Haha, och ja det är lite roligt att jag ska på ett läger som heter ”youth” när jag är 26 år.

Annons

1 tanke på “Chokladambassadör?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s