Stort gäng

Hela gårdagen spenderades i Skara för det var dags för årets DM. Jag var själv inte med och tävlade den här gången men jag var där och hejade på hela dagen. Det var många mossebergare som tävlade och ändå var det typ lika många som saknades. Så det känns att vi är riktigt många som tävlar och det innebär ju att det säkert kan bli en grymt stor trupp till götalandsmästerskapen som avgörs om drygt en månad. WiiiiI!
Det var ett gäng som gjorde sin allra första tävling och lyfte verkligen jättebra. Sedan var det många andra som också gjorde riktigt bra tävlingar, bland annat stötte Rebecka 100 kg för första gången och Erika slog till med 92 kg. Men tävlings höjdpunkt var nog ändå ungdomen Gabbe som gjorde sin första tävling.

Gabbe

Eftersom det var så många som tävlade igår var det ganska tomt på klubben när jag skulle träna. Men trots att vi endast var tre aktiva och en tränare där gick träningen ganska bra. Jag försöker att hitta den där extra glada och lyckliga känslan i träningen och försöka att fokusera något mindre på att allt ska vara perfekt. Glädje gör oftast att det går bättre också. Jag hade bra känsla i rycken, lätta kickstötar och faktiskt ett PR i överstöt! Och det är ju alltid extra nice 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s