Några dagar hemma

Jag är nu hemma i Göteborg några dagar och landar lite. Hittills har jag avverkat ett seminarium, påbörjar ett nytt tema i skolan och självklart tränat uppe på klubben. Igår hade jag en hel vilodag och jag kände att det behövdes, både för kroppen och huvudet. Helgen i Trelleborg var verkligen toppen och jag känner att jag fick massor med positiv energi. Idag var det därför lite extra kul att träna igen och suget att träna rikigt ordentligt var enormt. Det blev ännu bättre när jag insåg att det var fullt ös på klubben. Från det att jag kom till att jag gick var det massor med folk. Det är något som jag älskar med min klubb. 🌟✌🏻️ Jag hade ett rent styrkepass med knäböj, press, mark och lite andra småövningar. Jag tror inte att min klovningshjärna var med idag. Jag satte på fel vikter ett flertal gånger och körde även något set på fel vikt. Jag insåg först efteråt att jag lagt på för mycket, vilket i och för sig var bra för jag tyckte annars att det hade känts lite för tungt för att vara just den vikten. 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s