Läger för hela slanten

Det är redan söndag eftermiddag och jag är hemma i Göteborg igen. Tiden går alltid så sjukt fort när man är iväg på läger och den känslan återkommer varje gång. Den här gången har vi varit en liten och mysig grupp på tre aktiva och två coacher. Vi har kört sex pass varvat på tre olika ställen. Det blev tre pass i Klippans lyftarlokal och ett i brottarlokalen och sedan blev det två pass inne i Helsingborg på Greppet. Det är tre helt olika träningslokaler och det är väldigt roligt att vara runt och träna på olika platser.
Det här lägret har jag lärt mig lite nya saker. Eller jag har fått erfara olika grejer och blivit lite rikare på någon form av kunskap. Jag vet exempelvis nu vilka ”symptom” man ska vara uppmärksam på när det kommer till hur Erik blir när han blir hungrig. Det är sådant där som alltid är bra att ha koll på, man vill liksom inte att en lyftare ska bli alltför hungrig. Jag har lärt mig att jag i framtiden alltid kommer att kolla vad det är för center/plopp jag tar en riktigt rejäl skopa av bland allt lösgodis och lägger ner i godispåsen. Man vill ju inte göra om misstaget och fylla halva påsen med den där centern/ploppen som är fylld med mint för att sedan bli superbesviken. Nästan gråtfärdig (ok, lite överdrivet kanske men nästan). Jag har lärt mig att det känns sjukt fånigt när man får någon nackspärrsvariant av att ta på sig sport-bhn. Jag har även förstått och fått ord på det här med att olika platser kan bli ”pluggförbrukade”, att man liksom har en viss tid på sig då det går bra att plugga där och när den tiden är slut då är platsen körd. Erik beskrev det väldigt bra och jag håller med honom till ganska stor del.
Så förutom att man tränar bra och med bra folk som både peppar och inspirerar så lär man sig mycket annat på dessa läger också 🙂 
  
  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s