Alla borde ha en egen Johanna

Jag har spenderat helgen med en av mina absolut bästa vänner. Och gud så mycket energi, kärlek och lycka hon ger mig. Ibland känner och ”upptäcker” jag vissa saker som jag tidigare kanske har tagit för givet. Att ha en person som min Johanna i sitt liv betyder så otroligt mycket. Vi har hängt ihop i typ 16 år. Vi har gått i samma klass från årskurs 4,  och vi gick även i samma klass genom hela gymnasiet. Dessutom jobbade vi ett tag på samma arbetsplats något år så vi har verkligen hängt ihop. På många sätt är vi så otroligt lika men vi är ändå så olika. Kanske är det därför vi är så nära varandra som vi faktiskt är. Och kanske är det därför vi fortsätter att vara så nära och fortsätter att umgås oavsett hur våra liv ser ut och vad som händer. Jag tycker att det är skönt att ha en person utanför elitidrottande, eller idrottandet i allmänhet, som betyder så mycket och förstår en bättre än någon annan ändå. Det finns nog ingen annan, mer än familjen då, som känner mig lika bra som hon. Det är ingen annan som varit med, funnits där och varit lika närvarande som hon genom allt som hänt under åren. Killtrubbel, val av skor, långa shoppingdagar, party, myskvällar, träning, kattnamn, framtidsplaner, familjeproblem. I allt detta vardagliga som händer, litet som stort, har vi två alltid funnits för varandra. Och gör det fortfarande. Och kommer göra för all framtid. Alla borde få ha en egen Johanna för hon är så satans bra. Jag var bara tvungen att säga det för jag har insett hur viktig hon är för mig och hur mycket hon betyder för mig.

10995441_10155792922935585_2180692616604092990_n

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s