Slut på läger

Helgen har gått så galet fort och jag har haft så roligt. Älskar verkligen tyngdlyftning och alla otroligt härliga och roliga lyftare som höjer det hela ännu mer. Det är verkligen inspirerande att se andra lyfta. Det är många gånger man ser att det man trodde var en evighet bort faktiskt kan vara möjligt idag. Den här helgen var exempelvis Triss uppe och försökte vända 125 kg. 125 kg!! Även om det inte klarades den här gången så var det verkligen ett bra försök. Och det är coolt! Det gör även mig taggad och motiverad till att lyfta mer. Bara man tror på sig själv så kommer man så långt! Tror man att man kan, ja då kan man enormt mycket mer än om man tvekar och inte tror på sig själv. Tror och vågar man, då kommer man långt. Riktigt långt. 
Dagen började med det sista testet, 2000 meter. Alltså jag förstår inte varför det är så fruktansvärt jobbigt innan. Jag menar, 2000 meter. Det är ju typ ingenting egentligen. Löpningen gick till slut ganska bra. Det är bara så satans svårt att veta hur fort man ska springa varje varv. Den här gången sprang jag lite för långsamt de tre första varven för jag insåg med lite mindre än två varv kvar att jag hade ganska mycket energi och kraft kvar. Så de sista 1,5 varven gick nog ganska mycket fortare än resten av loppen. Skönt att testet är klart och att dessutom vädret var grymt!
Nu är det 3 veckor kvar till NM och efter den här helgen känner jag mig mer taggad! 

   
    
    
    
    
     

   

Annons

1 tanke på “Slut på läger

  1. Oh! 2000 m är ruggigt långt för en explosiv o stark person som dessutom har lite muskelvolym. Det är inte utan orsak att löpare upp till 200 m har viss muskelmassa, medan löpare däröver är som streck. Så känn dig sjukt nöjd med att du fixade det såpass.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s