Katastrof

Min kropp känns så konstig. Jag undrar om det är något jäkla virus eller något annat som ligger och lurar och som inte riktigt vet var det ska ta vägen. Igår hade jag totalvila och tänkte att min hängighet skulle bli bättre av det.
I förmiddags åkte jag upp till klubben och körde ett superlätt allmänfyspass för att känna av kroppen och förbereda den för kvällspasset. Ett kvällspass som gick skit. Eller hela passet gick inte skit men rycken gick verkligen åt helvete. Det är och har varit ganska mycket just nu och ja, det påverkar garanterat träningen också. Och när kroppen tydligen inte är helt hundra så kan det bli som idag, kaos och katastrof (enligt mig själv i alla fall). Det är så sjukt frustrerande att inte kunna när man vet att man egentligen kan. När det vardagliga, lätta och bra istället blir tungt och helt fel. Normalt sett brukar mina ryck i princip aldrig kännas tunga men det gjorde dom verkligen idag. Och dom kändes tunga från relativt lätta vikter. Jag hatar att känna mig svag. Jag hatar känslan av att inte riktigt veta varför det inte går att göra ”som vanligt”. Men det är inte alltid så lätt att lyssna på kroppen och de signaler den sänder ut om att den inte är helt ok. Viljan att fortsätta och att ”få till det” är så stor och ibland är jag kanske lite för envis. Istället blir jag besviken och arg. MEN nu ska jag släppa det här passet, inte fundera så mycket över varför det gick dåligt och istället vara nollställd inför nästa träning istället. Det kan ju i alla fall inte bli värre. Och jag var i alla fall stark i knäböj, det är alltid något. 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s