Träningsläger Halmstad

Jag tycker verkligen om läger. Det känns som om träningslägret precis har börjar men redan imorgon är det dags för sista passet innan vi alla åker hem igen. Det här är ett uttagningsläger till Nordisk som går sista helgen i augusti. Vi har fått reda på att det totalt finns 8 platser till NM som vi alla slåss om att få. Så den svenska NM-truppen kommer alltså att bestå av 8 lyftare och vilka det blir kommer vi nog få reda på imorgon eller i veckan som kommer. Spännande! Det är (som vanligt!!) grym stämning och bra pepp på alla träningspassen. Många fina och tunga lyft har också varit. För min del har det faktiskt känts sådär. Kände mig redan i fredags lite halvhängig. Men nu ikväll har det börjat kännas bättre. Träningspassen har ändå gått helt ok tycker jag. Under tiden vi har varit här har vi även avverkat några fystester och imorgon är det daga för det mest omtalade och ångestladdade tester: löpningen. Så nu ska jag försöka glömma, eller i alla fall inte tänka på, morgondagens löpning och försöka sova. Ska drömma och ryck och stöt istället tror jag. Eller choklad. 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s