Turistar i Göteborg

Idag har jag haft vilodag. Det känns alltid lite konstigt att ha just dessa vilodagar. Man vill liksom träna men samtidigt vet jag att min kropp även behöver vila helt emellanåt. Men på något konstigt vis är det är ändå svårt. Jag menar, träningen och lyftningen är ju liksom en väldigt stor del av min vardag. 

Hur som helst så har jag jobbat hela dagen idag. Eftermiddagen och kvällen har jag spenderat tillsammans med Jonna och vi har turistat i vår egen hemstad. Vi satt på en uteservering på Avenyn i solen och käkade pizza (hmm, har för mig att jag skulle börja tänka lite mer på vad jag åt…? Typiskt!) och pratade massor. Vi kom då fram till att vi var tvungna att åka Paddan i och med att jag tror att jag inte har åkt den innan. Och det måste man ju ha gjort någon gång i livet i alla fall. Speciellt eftersom jag bor här i Göteborg. Sådana här mysiga och roliga kvällar tillsammans med fantastiska människor (eller fantastisk människa i detta fall) är verkligen superhärliga.

Imorgon blir det tidig tidig (ja, jag skrev dubbelt med flit) träning för att sedan gå in och jobba några timmar. Sista passet i Göteborg innan lägret i Halmstad. 

   
    
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s