Frukost

Fick tips av Martina som sa att jag bara måste testa att göra en variant på havregrynsgröt. Så då var jag ju helt enkelt tvungen att prova det idag. En variant som många säkert har testat men som jag aldrig gjort. Kokade upp gröt som vanligt och hade därefter i ett ägg. Jag rörde runt allt ordentligt och hällde upp i en skål och toppade gröten med blåbär och hallonkvarg. Det var riktigt gott måste jag säga så det rekommenderas verkligen. Bra tips Martina! Även här kan man ju byta ut både bären och kvargen mot andra smaker och få massa nya varianter.

Sen har även Fia varit i farten med kul och bra recept. Hon är så duktig! Ett recept som jag lockas att göra är en päron- och citronkaka. Den verkar vara så otroligt lätt att göra och låter mumsig. Återkommer när jag har testat den. 🙂 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s