Tåhävning

Lördag = hel vilodag. Passade prima inför dagens träning som bestod av ryck, stöt och en del handstående. Jag skrev för några dagar sedan att jag tyckte att mina ben var så döda att jag knappt orkade gå. Den totala tröttheten har nu försvunnit och jag känner mig mycket fräschare i kroppen igen. Ja, det säger jag just nu i alla fall. Det kommer väl kännas likadant i slutet av den här träningsveckan också…

Jag fightas fortfarande en del med mina kära ryck. Det kändes dock väldigt bra nästan hela vägen idag. Det var på slutvikten som jag inte alls fick till dom. Stötarna går däremot ganska bra och oftast känns faktiskt både vändningen och överstöten bra. I och för sig fick jag till en sjukt dålig vändning på 105 kg som blev som en enbenståhävning i resningen. Det värsta var att jag redan i starten kände att jag var lite på framkant och att vändningen inte skulle bli speciellt bra. Men jag tänkte att jag kör på i alla fall och då blev det en liten tåhävning i resningen. Inte supermysigt kanske men överstöten blev istället superbra. Alltid finns det något positivt!

   

Mathias körde sin egen variant av handstående.   

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s