Knäböj eller choklad?

Hmm, jag undrar om min rumpa har blivit större eller om jag bara har blivit ”tjockare”. Jag hade på mig ett par jeans höromdagen som jag inte använt på ett tag och jag kan inte komma ihåg att dom var så låga som dom var nu. Ska jag i första hand skylla detta på alla knäböj eller är det kanske chokladen? Eller det kanske i och för sig är en kombination av dom båda… Får helt enkelt hitta andra jeans. 

Igår blev det en hel del knäböj och jag känner det i benen idag. Dom känns konstant trötta och det är till och med lite småsegt att gå. Att gå liksom… Det är ingen träningsvärk alls utan dom är bara väldigt trötta. På dagens eftermiddagspass hade jag ryck och stöt och jag kände redan under uppvärmningen hur ickepigga mina ben var. Men jag klarade passet och känner mig ganska nöjd. 🌟 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s