Tyngdlyftare på heltid

Tänk om jag kunde vara tyngdlyftare på heltid. Det skulle vara så otroligt bra på så många sätt. Nu har jag haft två hela dagar som har varit fria från allt bortsett från lyftningen. Och det är verkligen skillnad när och om man har möjlighet att enbart fokusera och planera på ett sådant sätt. Jag har gått upp strax innan klockan 8 och ätit frukost och därefter åkt och kört ett förmiddagspass. Sedan har jag åkt hem, lagat mat, träffat någon kompis eller bara chillat innan jag har åkt upp till träning nummer två framåt klockan 17. Det är verkligen helt perfekt för då hinner man med att träna bra, äta bra, återhämta sig bra och framförallt så har jag inte stressat alls. I vanliga fall finns det alltid en stress att hinna med allt. Skolan, jobbet, träningen, familjen, vännerna, maten och vilan.
Men eftersom möjligheten att vara tyngdlyftare på heltid inte riktigt finns så tar jag verkligen till vara på de här gångerna då jag kan lägga 100 % av en dag på lyftningen.

   

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s