Som en godispåse 

Kroppen kändes som en riktig blandning av lite allting inför eftermiddagspasset. Typ som en påse gott och blandat. Vissa bitar gillar man och vissa gillar man inte. Stark och svag, trött och pigg, snabb och långsam, taggad men ändå lite otaggad. Jättekonstig känsla. Det blev ändå ett ok träningspass men jag var verkligen tvungen att fokusera lite extra. Jag tror ändå att förmiddagspasset var behövligt för mig. Kroppen fick liksom väckas och komma igång efter att ha haft tre hela dagar med vila (!!!). 

Jag gillar upplägget på träningen framöver. Jag och Staffan gick igenom planen fram till VM för ett tag sedan och vi var ganska överens om en hel del saker. En sak som vi kommer öka på i träningen är rycken på toppvikter. Jag behöver bli säkrare, mer stabil och bättre helt enkelt. Ryck är ju mitt ”svagare” moment så jag tror det kan bli bra. Någon gång i framtiden kanske.

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s