#joelcarita2015

Nu sitter jag hemma i Göteborg i min egen soffa med en kaffekopp i handen. Om en stund tänkte jag bege mig iväg för att köra ett allmänfyspass nu på förmiddagen.
Men gud vilken fantastisk rolig helg det har varit. Gotland är verkligen så fint, trots att vädret inte var det bästa. Jag har varit på Gotland tidigare men då har vi varit på tävling så det har inte hunnits med så mycket mer. Den här gången blev det också en snabbvisit så nästa gång måste jag helt enkelt stanna lite längre. Undra hur länge Carita är kvar på Gotland den här sommar…? Måste nog ta reda på det. Hann ju liksom inte ens testa hennes utomhuspodie!

Bröllopet var verkligen hur vackert, roligt och fint som helst. Hela bröllopet, allt från själva vigseln till middagen och festen, var utomhus. Det var lite typiskt att det just den här dagen skulle regna enormt mycket. Galet mycket faktiskt. Men jag måste säga att det inte gjorde någonting. Allt var så himla bra!
Brudparet var så otroligt vackra. Carita och Joel är två personer som verkligen älskar varandra och det syns på dom. Ja, till och med en blind skulle kunna kunna se det. På sättet dom tittar på varandra och är mot varandra är så mycket kärlek. Det är fint!

Det bjöds på supergod mat och självklart (eftersom det är Carita) så fanns det en efterättsbuffé. Det var en massa fina och framförallt roliga tal under hela middagen och kvällen avslutades självklart på dansgolvet. Jag har även nu varit med om några gotländska traditioner så som brudvisning och druckit gotlandsdricka. Eftersom vi inte är från ön blev vi kallade fastlänningarna hela kvällen, ganska roligt ändå. Jag och mina lyftarbrudar hade en jätterolig kväll tillsammans med Carita och Joel och deras vänner och familjer. Så otroligt härliga, roliga, glada och mysiga gotlänningar.
Stort tack och jag önskar brudparet mer än all lycka!


  
  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s